Årets pinnekjøtt av Bjellandslam

Me er begeistra for å kunne informera om at Pinnakjøttet av Bjellandslam er klart for salg hjå Spekehuset.no!

I generasjonar har sauehald vore ein viktig del av drifta på den veglause garden Bjelland i Åkrafjorden, på Folgefonnhalvøya. I dei bratte fjellsidene plukkar dyra det beste naturen har å by på av urter, gras og vekster. I rein Vestlandsnatur lever villsauene fritt, og i pakt med naturen, og følger sine innstinkt i flokken. Om hausten blir smalen samla frå fjellet. Lamma vert skilde frå flokken. Det er tid for å hauste av naturens gåver; frå arbeid gjennom eit år.

Kva gjer Bjellandslam sitt pinnakjøt så spesielt? 

  • Tradisjonsrik kvalitet: Pinnakjøtet er produsert etter gamle oppskrifter hjå Johs. Lundal & sønner AS som har tradisjonar frå heilt tilbake til 1870. I Pinnakjøtet frå Bjellandslam får ein den kjøttfulle bogen blandet i pakken.
  • Håndverk: Hver lammeside er saltet for hånd
  • Bærekraftig produksjon: Vi legger stor vekt på dyrevelferd og miljøvennlige produksjonsmetoder.


KJØP NÅ, og sikre deg beste kvalitet til høytiden som kommer! 

Vi gleder oss til å høyra kva du synes om pinnekjøttet vårt.

Villsau.jpg